Jobbet

Ja då sitter man på jobbet. Har precis ätit frukost. Fick gå upp lite tidigare idag. SNÖ! Vägana var sådär när jag körde in. Men fram kom jag. Helgen i Göteborg var väldigt trevlig. Skönt att komma hemifrån. Liseberg var så jädra fint. Dock så frös vi en del. På hemvägen körde vi inom Gekås. Jag hittade mig en ny jacka. När jag såg den blev jag förälskad direkt:-) Det är så det ska va. Fick fatt i en del julklappar oxå. Så nu är det mesta fixat. Skönt. Kanske man kan slappna av lite nu då???!! Jag börjar bli förkyld.. Suck. Inte kul alls. Men men. Bara att bita ihop:-). Nej nu börjar jag snart igen. Hoppas ni alla får en trevlig dag. Puss

Jaha

Julen närmar sig med stormsteg. O jag kan inte riktigt få den där julkänslan som man vill ha.. Jag vet inte vad som tagit åt mig. Det känns inte riktigt rätt. Alltså allt menar jag då. Jag kan inte sätta fingret på vad det exakt är. Känner ni någon gång att allt bara är fel? Vad gör ni sånna fall? Kommer man över detta eller måste man själv ändra på saker o ting Jag vet inte riktigt vad jag ska göra.. Men men allt ordnar väl upp sig snart får jag hoppas. Ha det bra

All ALONE..

Jaha vad ska man skriva idag då?

Jag har faktiskt ingen aning men jag känner ändå för att skriva lite. Blir väl bara skit som vanligt.

ÄSCH.
Jag måste säga att jag trivs väldigt bra på mitt jobb. Skön känsla det där. Där kan man liksom vara social och prata med sina härliga arbetskamrater.

Jag har kommit på att jag har nog ett ganska tråkigt liv. Veckorna ser samma ut ALLTID.
Vad är det för liv igentligen. Jag går upp gör vid mig själv, Moas tur sen. Hon får välling och jag går ut med chicka. Klär på Moa ger chicka dentist, larmar och kör till dagis med Moa. 8 timmarsjobb. Ut snabbt som fan i bilen hämta Moa, tar ut Chicka hämtar posten. Moa tittar på posten medans chicka gör det hon ska sen går vi in. jag kämpar med att hålla Moa vaken till halv sju iaf. Dags för välling sen är det natting för henne. sen sitter jag här själv...... Ibland har man sällskap av min älskade vän Julia och Syster.
hur blir det liksom sen när Julia börjar jobba och Casper oxå måste läggas i tid. Då kommer man sitta på varsitt håll. JIPPIE. NOT..

Jag tror att jag börjar vantrivas med mitt liv. Det är verkligen ingenting jag vill. Men just nu känns det som om allt är piss. ENSAMT!
Jag gillar inte att Doffe alltid är iväg. Jag saknar att ha någon vid min sida om nätterna jag saknar att kunna pussa någon godnatt varje kväll. Jag vill ha ett liv. Jag har inget liv just nu. (det känns så)
Bara en sån simpel sak som att kunna ha en hobby typ en gång iveckan.. Gått och tränat eller som jag och Julia har sagt en dans kurs... Ja ja idag är en tråkig dag känner jag.

Jag har ett jobb iaf. Jag trivs för där kan man träffa andra människor och vara lite social.

så nu har jag nog fått ur mig det jag hade på hjärtat.

Tyck INTE synd om mig. Jag orkar inte det. Jag har själv valt ett liv i ensamhet....




SUCK

Håll tummarna att jag vinner!

Jag är med och tävlar hos Evelina om en Tassimo.

IDOL!!!!

Så jävla kul att Jay och Minnah gick vidare. :-) Idag har jag jobbat faktiskt. Moa är mycket bättre. Skönt. Nu vill vi inte ha fler sjukdomar på ett bra tag TACK!! Kändes skönt att jobba idag. Fick min favorit syssla. Hihi Packa syltor!!! Vi jobbade så bra så vi blev färdiga vid halvtvå. Så jag gick efter kaffet. Har ju ATtimmar kvar. :-) Kvällen har spenderats med grannarna o Sabina. Vi åt tacos. Sen körde Bina och pojkarna in till stan o jag och Julia bänkade oss i soffan för idol. Nu är jag helt slut i huvudet och tänker sova. Doffe har inte kommit hem ännu. Hoppas ni alla får en god natts sömn. Puss på er

Idag är det 1 December

Kan börja med att skriva GRATTIS till min kära vän/svägerska Ellie!!

Idag vaknade jag av det var något som pep här hemma... skulle kolla vad klockan var men den var helt svart.

Gick ner och fy bubblan vad kallt det var. Hittade vad det var som pap. Moas babyvakt. Den indikerade på att batteriet var slut..

var inne på Eons hemsidag och kollade vad det var som var fel. Var någon störning någonstans och det stod att strömmen beräknades vara tillbaka klockan 13,00.. Usch! Började fundera på hur man skulle lösa det med "lälle" till Moa. Men precis när jag hade tänkt gå upp och tända lite ljus så kom strömmen tillbaka. Så det löste sig. =)
fick tips att tända massa värmeljus och värma vatten över det. Men som sagt det slapp jag. =)

Julia och Casper har varit här och hälsat på. När J hade tänkt gå ner till BVC så började snön  att vräka ner så hon fick låna vår bil.

Jag hade tänkt dammsuga nu när dom stack men Moa somnade och jag vill inte väcka henne. Hon behöver sova så hon blir frisk!
Det är så typiskt hon blir sjuk nu när jag verkligen tycker det är jätteroligt på jobbet!!! Men men finns inte så mycket man kan göra.

Kanske man skulle ta och slänga igång en maskin tvätt. Så gör man ju något vettigt idag.

Ha det gott alla.


RSS 2.0