Mot staden..

Idag har jag och Moa varit inne i stan och träffat Annika och Thea.
Det var så längesen vi sågs. Pratade massor. =)

ALLTID lika kul. Vi träffades utanför Domus och sen begav vi oss till Barbacka. Vi visste det fanns ett Café där men vi har aldrig varit där. Först virrade vi runder där inne. Till slut frågade Annika en kille där " ursäkta oss men vi är helt färska på det här skulle du kunna visa oss var cafét ligger" Snäll som han var så berättade han att det var upp för trappen till höger. Tack för det! =)

Vi satt och fikade och sen gick vi till lekrummet där våra söta flickor satt och tittade på varann och lekte lite med några leksaker. Dit ska man gå fler gånger. =)

Nu sitter man i Örmatofta och bara tar det lugnt. Ska snart äta mammas mat. Finns det något godare än mammas mat? nä det gör det faktiskt inte =) Tack älskade mamma för det !!!!


I morgon ska jag och och Moa bege oss in till sjukhuset. Där väntas en öronundersökning. Moa har ju tyvärr redan haft öroninflamation och med tanke på mig och Doffe så blir väl hon oxå ett litet öronbarn. Men det har ju blivigt människor av oss oxå =) hihi




I morgon när vi har varit hos läkaren så beger vi oss hem till Julia på lite fika och sen på kvällen blir det tupperware party hos Johanna.

Blir nog en bra dag i morgon!

Ha det gott alla!


PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0